Ät dig genom Smögen

Restauranger i Smögen

Åker man till hit måste man prova några av alla Smögens restauranger. Jag och min sambo, båda älskar att prova god mat, var nyligen i Smögen över en helg. Vi spenderade dagarna med att strosa runt på den mysiga Smögenbryggan och kvällarna på restaurangerna där liveband spelade och vi bara njöt av de varma sommarkvällarna.

Restauranger i Smögen

Något som många restauranger i Smögen erbjuder är räkor och det är något alla borde prova! Mitt tips är att gå till Göstas Fiskekrog som ligger längst ut på Smögenbrygga. Gå dit och beställ dig en god räkbaguette.

Gå till Smögens Havsbad och få en underbar vacker utsikt medan du äter en god middag. Tips är att gå hit på kvällen och kolla solnedgången.

Är du sugen på något annat än det klassiska fisk- och skaldjursrestaurangerna? Gå till Surfers Inn, en mysig amerikansk restaurang.

Missa inte Hamnen 4, de ligger mitt på Smögenbryggan. Restaurangen har otroligt god mat och sedan när de sista gästerna ätit upp förvandlas restaurangen till en klubb, Seaclub. Där kan du njuta av goda drinkar och bra musik, ett perfekt ställe att avsluta kvällen på.

Dessa är några av Smögens bästa restauranger enligt mig. Mitt tips är att åka dit en helg mitt i sommarn och njuta av all god mat som finns.