Sommarjobb – Smögen

Smögen är ett av Sveriges största turistmål. Varje sommar samsas en stor mängd turister med året-runt-boende och säsongsanställda. Under de tre sommarmånaderna är det fullt tryck på butiker, kaféer, fiskhandlare, campingar och restauranger. Det gör att utbudet av sommarjobb i Smögen är stort. Ta chansen att vara där det händer i sommar och sök ett sommarjobb redan idag.

Alla Sotenäs och Smögens sommarjobb

Sommarjobben i Smögen finns inom olika branscher och det är enklast att kolla närmare på en bred sammanställning först. Då får du en helhetsbild över vilka arbetstillfällen det finns i alla branscher. Ledigajobb.se har sammanställt alla sommarjobb i Sotenäs som är kommunen dit Smögen hör. På så sätt fångar du upp alla sommarjobb i Smögens närområde. Hit hör bland annat grannkommunen Kungshamn. Flera av jobben kan sökas utan CV och personligt brev. Det gör att ansökningsprocessen går snabbt.

Jobba på camping

Om du vet med dig att det är på camping på Smögen du vill arbeta i sommar kan du kolla in lediga tjänster hos Sotenäs camping eller Johannesviks Camping och Stugby. På campingarna kan du bland annat sitta i receptionen, städa servicehus, vara vaktmästare eller arbeta i butiken.

Jobba på Sotenäs kommun

Att sommarjobba inom Sotenäs kommun ger dig stora möjligheter att ha ett stimulerande sommarjobb samtidigt som du kan njuta av härliga bad och ett rikt nöjesutbud. I Sotenäs kommun ingår bland annat Smögen, Kungshamn och Hunnebostrand. Här kommer du till Sotenäs kommuns sommarjobb.

Jobba i matbutik

På sommaren är det högt tryck på matbutikerna i området. ICA och Coop söker varje år sommarjobbare som kan täcka upp under högsäsongen. Sök sommarjobb på Coop i Kungshamn (sök på Kungshamn för att hitta rätt jobb) eller på ICA Supermarket Skeppet i Kungshamn.

Jobba på Smögens havsbad

Smögen är hem för en av de vackraste hotell- och spaanläggningarna i Sverige, Smögens Havsbad. För dig som älskar att ge bra service till semesterfirare är det en god idé att söka sommarjobb på Smögens Havsbad.

Jobba på matställen

Göstas är en Smögeninstitution som driver både fiskekrog, fiskbutik, Hållö bar och Ostronbanken. Hitta lediga tjänster på Göstas söka-jobb-sida. En annan välkänd aktör som söker många sommarjobbare varje år är Skärets krog. Se vilka tjänster på Skärets krog du kan söka.

Inte bestämt var du ska sommarjobba?

För dig som är i fasen att du vill kolla runt på alla tänkbara sommarjobb i Sverige kan vi rekommendera Ledigajobb.se sida med sommarjobb. De har samlat alla sommarjobb som finns i landet på samma ställe. Att söka sommarjobb ska vara enkelt och du kan söka flera av sommarjobben utan CV och personligt brev. Kolla runt vilka sommarjobb som erbjuds redan idag.