Att göra i Smögen

Min familj och jag bestämde oss för att åka till Smögen över dagen och hälsa på våra vänner på Smögens Camping som vi besöker varje år. Idag är vi väldigt goda vänner, därför bestämde vi oss för att ge campingen något extra. Eftersom de alltid ger oss den bästa upplevelsen när vi är där på semester.

Vi gjorde därför en beställning på olika profilprodukter med tryck från Axon Profil, som vi tänkte att de kunde dela ut till alla gäster på campingen. Allt från klubbor och smågodis till pennor och paraplyn som är både roligt att ha men även praktiskt. Bra tips!

När vi kom dit gav vi våra presenter och oj vad glada alla blev. Vi hade en riktigt rolig dag tillsammans. Vi upplevde allt vad Smögen har att erbjuda, god mat i form av fisk- och skaldjur och shopping på Smögenbryggan.

Kvällen spenderade vi på Smögenbryggan där vi njöt av den vackra solnedgången och hade det riktigt trevligt. En riktigt bra sommardag med andra ord!

Smögen är ett ställe jag och min familj varmt kan rekommendera att åka till en härlig sommardag, kom gärna hit med båt eller husvagn.

Smögen har mycket roligt att erbjuda för hela familjen, är det bra väder i Smögen kan inget gå fel. Det finns ett stort utbud av olika boenden i Smögen som passar alla. Det finns camping, hotell med spa, vandrarhem eller stugor. Smögen erbjuder även roliga aktiviteter och annat roligt.