Saker att göra i Smögen

Min familj och jag var i Smögen i somras, vi har två små barn som gärna vill hålla sig sysselsatta. Därför blev Smögen ett självklart val, här finns det massor att se och göra både för stora som små. Vädret i Smögen var kanon för oss under hela tiden vilket verkligen förgyller vistelsen.

En dag bestämde vi oss för att åka till Nordens Ark, där har de utrotningshotade djur från hela världen. Detta var mycket uppskattat av barnen, ett hett tips för alla småbarnsföräldrar! Kvällen spenderades på Smögenbryggan med fish and chips! Smögenbryggans buktiker kan jag verkligen rekommendera, det finns mycket fint till hela familjen.

Denna helg bestod av mycket sol och bad då vi fick väldigt bra väder i Smögen. Vi hängde länge på Smögens badplatser med picknick och lek. Skulle du ha otur med vädret medan du är i Smögen är Tumlaren ett bra alternativ. Det är en badanläggning som passar för leksugna barn och för vuxna som vill koppla av.

Smögenbryggan har mycket att erbjuda, längs hela bryggan finns det fullt med butiker för den shoppingsugna. Strosa runt längs bryggan, ta en glass och kika i Smögenbryggans butiker. Ett perfekt sätt att avsluta dagen på om du frågar mig.